BALANSERAT HÄLSOTÄNK

En ny sundare syn på kost & träning

Se en hälsosam kost och livsstil som något självklart du vill unna dig och njuta av! 

Vill du byta disciplin, stress och ångest kring kost och träning till matglädje, lustfylldhet och inspiration? Få ett mer harmoniskt sätt att tänka på hälsa, mat och rörelse. 

Lägg mindre energi och tankar kring mat och träning ... Hitta lusten och lär dig njuta av att leva hälsosamt! 

Är detta kursen för dig?

Denna kurs är för dig som märker att du har ett litet skevt tankesätt kring kost, träning och hälsa. Du kanske märker hur tankar kring mat och träning upptar mer och mer tid av ditt liv. Att du får ångest när du inte når upp till dina mål om hur du ”tycker” du bör äta och träna. Du kanske använder träning och mat som bestraffning eller helt enkelt hoppar över måltider för att ”banta”.  
Är du redo att vända på tänket, att bjuda in en mer harmonisk och lustfylld syn på mat, träning och hälsa?
Är det möjligt kanske du tänker och visst är det det! Samma beteende kan antingen vara maniskt eller upplevas som något självklart som man verkligen vill beroende på hur din uppfattning mellan öronen är.  

OBS. Denna kurs är som en ögonöppnare där du får lite nya insikter som kan leda till ett  mer balanserat tänk kring kost och hälsa. Har du svåra ätstörningar rekommenderar jag dig att söka annan hjälp omgående. Du kan dock ändå ha nytta av kursen för att få inspiration och riktlinjer att sträva efter.  

Kursens pris

  • Betalning 1 gång
  • 1295 SEK

    Få tillgång till kursen under 12 månader, allt material som recept och pdf är nedladdningsbara.

    Köp nu

Du går kursen enkelt via din mobil, dator eller iPad. Den är pedagogiskt uppbyggd och tydlig att följa.
Du får tillgång till kursen under hela 12 månader och alla recept ( E-bok) och pdf-material laddar du enkelt ner och sparar.
Du kan påbörja kursen direkt när du anmält dig. Du går kursen i din egen takt och får ny inspiration, nya insikter och hjälp på vägen mot ett mer harmoniskt sätt att se på kost, träning och hälsa. Att vara lite snällare mot dig själv och skapa mer kärlek och tacksamhet till dig själv, din kropp och ta steg i rätt riktning mot hållbar hälsa och glädje.

Har du någon fråga om kursen, bara maila mig på karin@lifevision.se

Innehåll kursen, Balanserat hälsotänk

Lär dig njuta av att leva hälsosamt. Tänk mindre - känn mer. Hitta DIN väg till hälsa!

Karin Haglund

Kost- & hälsocoach, författare, inspiratör.

Jag älskar att dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv. Att hjälpa människor att förbättra sin livsstil, ett steg i taget.


" Under lång tid tillbaka har jag haft ett komplicerat förhållande till mat och det här med kost, vad jag borde äta och vad jag inte ska äta. Allt detta har skapat mycket stress och ångest. 
Karin har verkligen hjälpt mig att se på det här med mat ur ett annat perspektiv och med en skön distans. Hon har gett mig många värdefulla råd och tips kring hur jag kan tänka och förhålla mig till maten rent mentalt. Det hjälper mig att njuta av det jag äter och jag har fått tillbaka mycket mer av min glädje till mat och kost igen. Med Karins hjälp känner jag mycket mer inspiration till att testa nya recept och tillbringa mer tid i köket. Förändringarna som jag har gjort har varit enkla att få till i min vardag och kommer finnas med mig för alltid. Märker ett helt annat lugn i kroppen när jag kan förhålla mig till maten på ett friare och sundare sätt. 
Stort tack Karin!"

– Helena

Förstå bättre hur tankarna påverkar dig och hur du kan avdramatisera ditt tänkande kring kost & hälsa! Upplev mer frihet i tanken och lär dig lyssna på kroppens signaler. Få en bättre guidning till hur DIN kropp fungerar och vad den mår bra av. Inifrån och ut!