RENANDE KOST

Kickstarta kroppen med en 30 dagars utmaning!

Pigg, slank och frisk med grön mat!

Vill du få en extra knuff i rätt riktning?

Med min gröna renande månad kan jag hjälpa dig att må bättre, öka din energi och kraft, få din hy att stråla, stötta kroppens läkning och hjälpa dig att närma sig eller uppnå din idealvikt.

 Antiinflammatorisk kost - Växtbaserat - Balans – Få igång kroppens rening – Förbättra tarmfloran

Är detta kursen för dig?

Är du trött på att vara trött, i obalans och inte få till ett hållbart och hälsosamt sätt att leva? 
 Eller så vill du bara optimera din kost under en period, som en sorts "detox". Du känner att du på riktigt vill UNNA dig att faktiskt lyckas nå dina mål, gå ner i vikt (om du behöver) och skapa ett hälsosamt sätt att äta på.
Du behöver inte räkna kalorier, väga mat eller följa ett diet-program. Du behöver däremot utveckla en sund relation till mat och ätande. Välja bort viss mat och dryck under denna månaden till fördel till en helt renande kost - allt för att du ska uppleva snabba resultat, mer energi, inspiration och glädje. Det blir en riktigt kickstart för en långsiktig kost- & livsstilsförändring. 

Kursens pris

  • Betalning 1 gång
  • 795 SEK

    Få tillgång till kursen under 12 månader, allt material som recept och pdf är nedladdningsbara.

    Köp nuDu går kursen enkelt via din mobil, dator eller iPad. Den är pedagogiskt uppbyggd och tydlig att följa.
Du får tillgång till kursen under hela 12 månader och alla recept (gedigen E-bok på 283 sidor) och pdf-material laddar du enkelt ner och sparar. Du kan påbörja kursen direkt när du anmält dig eller så smygstartar du under en period först om det passar dig bättre. Du går sedan kursen i din egen takt och får massor av tips, inspirerande filmer och alla redskap för att lyckas med din gröna renande kostmånad i kursen.

 
Har du någon fråga om kursen, bara maila mig på karin@lifevision.se

Innehåll kursen, Renande kost

 "Jag är både överväldigad och så imponerad över vad du har byggt upp, hela din livsfilosofi, allt du förmedlar och framför allt över all inspiration du sprider!
Jag har gått din digitala kurs - Renande kost och är nu inne på tredje veckan av att praktisera detta.
Min man har inte gått igenom kursen, men han äter och dricker precis som jag nu och vi båda känner en oerhörd positiv förändring. Jag har aldrig ätit så gott, både för magen och för ögonen, som nu.
Vi dricker din hälsoshot och vetegräs, jag torrborstar mig varje morgon och jag håller med, man blir nästan beroende! Min tanke är att fortsätta äta och leva så här framöver mesta dels av tiden... veganskt och glutenfritt i den mån det bara går. Man känner sig så ”lätt” i kroppen, klar i sinnet och tillfreds på något oförklarligt sätt.
Man blir lagom mätt och bara vetskapen om att det man äter är bra för kroppen, att det inte bara gynnar utan även stärker den känns så bra.
Att det dessutom ser fantastiskt ut och smakar jättegott är ju en stor bonus.
Jag är så glad att jag får ta del av din visdom💚 Tack för allt så länge fina du!

– Frida

Om en månad kommer du att tacka dig själv för beslutat att gå denna kurs! 

Karin Haglund

Kost- & hälsocoach, författare, inspiratör. 

Jag älskar att dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv. Att hjälpa människor att förbättra sin livsstil, ett steg i taget. 

"Har aldrig mått så bra som jag gör nu när jag äter efter Karins gröna kost, torrborstar kroppen och gör mina 5 minuters andningsövningar varje dag. WOW - njuter verkligen av den goda maten och har redan gått ner några kilo av min övervikt. Är mer än nöjd. TACK Karin!"

- Sara

"Tycker din kurs var mycket bra, pedagogisk och inspirerade. Framförallt vanan att torrborsta mig på morgonen har nu blivit ett måste! Kaffet, godiset, fikabröden och de dåliga vanorna håller jag mig ännu ifrån. Numera vaknar jag innan klockan ringer runt 5.30! Jag som alltid varit sååå morgontrött! Jag är som en ny människa och euforisk över ”mitt nya jag" 

- Katarina