HÄLSA INIFRÅN OCH UT

Optimera både din kost & livsstil för energi, hälsa och balans!


Känner du att du inte mår så bra som du önskar?

Längtar du efter mer energi, en vikt i balans, en fungerande mage och ett hållbart sätt att leva?


Vill du på riktigt skapa en hälsosam kost- & livsstil som känns som en naturlig del av ditt liv?

SKAPA EN LIVSSTIL SOM DU MÅR RIKTIGT BRA AV, BÅDE PÅ KORT OCH LÅNG SIKT!

Är detta kursen för dig?  

Denna kurs passar dig som verkligen vill förbättra både din kost och livsstil. Vi fokuserar på en helhetssyn och du kan följa kursen i din egen takt. Du går kursen enkelt via din mobil, iPad eller dator. Du kommer  allt eftersom upptäcka hur du får mer energi och balanserar din kropp och hälsa på ett bra sätt. Du ökar dina möjligheter att nå din personlig idealvikt utan att behöva ”banta", räkna kalorier eller träna som en superatlet. Du får lära dig smarta, enkla och praktiska tips för att få till bra vanor inom både kost, träning, andning, återhämtning och ditt mentala välmående. Fokus ligger även på att optimera din tarmflora och få magen att fungera på bästa sätt vilket gynnar både din fysiska hälsa, ditt immunförsvar, ditt näringsupptag och även din mentala hälsa. Helt enkelt skapa hälsa inifrån och ut, med en livsstil som du mår riktigt bra av både på kort och lång sikt. 


Du får tillgång till kursen under ett helt år. Recept (E-bok på 193 sidor) och allt pdf-material går att ladda ner och spara. Du kan påbörja kursen direkt när du anmält dig. Du går sedan kursen enkelt i din egen takt och startar/fortsätter din resa till ett hälsosammare liv. 
Du gör förändringarna i din egen takt, utifrån vart du är idag och vad ditt mål är. 

I denna kurs fokuserar vi både på kosten men jobbar även med det mentala, träning, optimal andning och övrig livsstil.  
Det ingår förutom massor av recept även riktlinjer, kunskap, övningar och inspiration inom träning, andning, livsstil.
 
Är du osäker på vilken kurs du ska starta med så bara maila mig, Karin på karin@lifevision.se

Kursens pris

Betala 1 gång

1295 SEK


Dela upp din
betalning på 3
månader

3 payments of 439 SEK /month


Passa på att börja redan nu och ta del av alla recept, nedladdningsbart material och videos!
Alla recept är glutenfria, mjölkfria, vegetariska, äggfria och innehåller inte heller vitt socker.
Du är värd att ta reda på hur bra det går att må, genom att förbättra din kost och livsstil.

Innehåll Hälsa inifrån och ut - Kost & livsstil

 "Jag tycker detta har varit en toppenkurs! Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar och ta allt i den takt som passar. Det har varit jättebra med alla goda recept och peppande och inspirerande filmer. Stort tack!" 

Ulrika

Tack Karin för en fantastisk kurs. Jag känner mig verkligen inspirerad att fortsätta leva efter dina kloka råd efter detta. Jag hade som mål att lära mig lite mer och få tips på recept samt hälsosamma rutiner i min vardag viket jag verkligen fått. Stort tack!

Kajsa

Tusen TACK för en helt fantastisk kurs. Det har varit så himla kul med dina bra videos och din otroligt härliga energi. Så himla bra upplägg där jag utgick från där jag själv står. Och att jag kunde kolla på allt när jag kunde. En jätte bra kurs med så mycket inspiration, tips och råd. Rekommenderar verkligen din kurs. 


Veronika
Riktigt roligt med nya recept och så goda och välgörande för kroppen. Min man sa: att jag blivit mycket piggare. När jag är ute och äter väljer jag nu för tiden Karins förslag. Jag är inte så mycket för att väga mig, men känner att byxorna sitter mycket bättre nu. Rekommenderar kursen starkt, det är så skönt att man får lära sig i sin egen takt, och ändå känna stora skillnader i hur bra kroppen mår, det sprider sig ett lugn i min kropp när jag äter Karins goda och nyttiga mat. Tack Karin för all kunskap och inspiration.
Regina

Prissättning

 • Mest populär
  Betala 1 gång
 •  

  1295 SEK

   

  Få tillgång till kursen under 1 år. Material som recept och pdf är nedladdningsbara.

  Köp nu
 • Dela upp din betalning på 3 månader
 • 3 payments of

  439 SEK

  per month

  Månadsbetalning 439 kr under 3 månader. Få tillgång till kursen under 1 år, allt material som recept och pdf är nedladdningsbara.

  Börja nu

Karin Haglund

Kost- & hälsocoach, författare, eventarrangör, bloggare

Jag älskar att dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv. Att hjälpa människor att förbättra sin livsstil, ett steg i taget. 

Har du fortfarande några frågor?