GULDMEDLEM - Hälsa & Coachning

Alla kurser, E-böcker, samt pepp & inspiration!

Investera i dig själv - bli guldmedlem!

Som guldmedlem får du tillgång till mig som din coach under ett helt år genom min medlemsportal. Jag blir din coach som hjälper dig att optimera både din kost & livsstil. Du gör förändringarna i din egen takt och utifrån var du befinner dig. 
I medlemsportalen svarar jag på dina frågor och finns där för att peppa, ge stöd och inspiration. Jag kommer att dela inspirerande inlägg och bonusrecept, bara för dig som är guldmedlem.

Jag kommer göra allt för att underlätta för dig att lyckas nå dina mål och din vetskap om att det finns någon som stöttar och peppar dig hjälper dig framåt på ett inspirerande sätt!

Du får även alla mina E-böcker samt tillgång till mina kurser Ät bättre - Må bättre (där vi fokuserar på att få till kosten) och helhetskursen Hälsa inifrån och ut som handlar om att optimera kosten än mer samt få till en riktigt hälsosam livsstil. Även kursen Renande Kost
för en riktig kickstart och ger bra resultat. Även kursen Mental Hälsa med min man, Anders Haglund ingår nu också som guldmedlem + kursen för nybörjare, Grund till att bli sund. Senaste kursen Balanserat Hälsotänk ingår även den, hur du får en sundare relation till kost, träning och hälsa!

Du har tillgång till alla kurserna under ett helt år.
Alla recept och pdf-filer som ingår i kurserna går självklart att ladda ner och spara för framtiden. 

Karin Haglund

Din investering för att bli guldmedlem

 • Månadsbetalning - 1 år
 • 12 payments of

  299 SEK

  per month

  Alla kurser och E-böcker under 1 års tid + tillgång till min medlemsportal där du kan ställa frågor och få pepp och inspiration.

  Bli medlem
 • Betala 1 gång
 •  

  3550 SEK

   

  Alla kurser och E-böcker under 1 års tid + tillgång till min medlemsportal där du kan ställa frågor och få pepp och inspiration.

  Bli medlem

 "Jag har varit guldmedlem i ett och ett halvt år och alla kurser som finns på portalen är guld värda! Jag kan gå in och repetera hur mycket jag vill, kurserna är upplagda stegvis och mycket pedagogiskt med både video och nedladdningsbara recept och andra dokument. Det finns så mycket klokskap, kunskap och visdom för att kunna leva ett hälsosamt och helt liv. Det finns nycklar till hälsa där! Sedan har jag köpt coaching via zoom och denna har varit så bra och skräddarsydd för mig. Karin är inkännande och inlyssnande och hittar rätt guidning till just mitt liv. Ibland är det massor av recept jag behöver, ibland en lösning på snabb frukost i en stressig vardag och ibland att hon bara lyssnar och bekräftar mig.
Verkligen guld värd coachning, unna dig det!." 

- Anna

Jag är supernöjd över att vara guldmedlem. Det ingår flera härliga kurser och massor av recept. Kurserna är både omfattande och inspirerande. Att även ha tillgång till ett forum där både Karin och andra guldmedlemmar kan ställa frågor och få svar ger ytterligare mervärde.
Ulrika


Helt underbart att ha tillgång till Karin som digital coach, och ställa frågor och funderingar som dyker upp under vägens gång.
Otaliga recept och inspirerande videos. Kul att även ingå i en grupp med andra som nyfikna på den gröna världen. 💚

Sandra


En otroligt givande kurs för att få lite hjälp på vägen till en bättre kosthållning. Bra upplägg med att kunna ställa frågor till Karin som är mkt kunnig och insatt i allt vi frågar om. Hade inte kunnat göra detta på egen hand med kokböcker och egen läsning. Kursen med allt dess innehåll uppfyllde mina förväntningar med råge. Tack Karin för pepp och råd och tips
Johanna