ÄT BÄTTRE – MÅ BÄTTRE

Förbättra din kost på ett hållbart och inspirerande sätt

Är du trött på att räkna kalorier, banta och inte kunna njuta av maten du äter?
Vill du hitta ett sätt att äta som fokuserar på att addera och lägga till mer bra?
Är du nyfiken på att äta mer färggrann mat från växtriket? 

Med mig, Karin Haglund, som din digitala hälsocoach. Jag utlovar massor av inspiration och mina bästa tips för att få till en bättre kost och mycket mer grönsaker och färsk mat! 

Du får tillgång till kursen under 6 månader. Recept (E-bok på 139 sidor) och allt pdf-material går att ladda ner och spara.
Du kan påbörja kursen direkt när du anmält dig. Du går sedan kursen enkelt via din mobil, dator eller iPad. Helt i din egen takt och gör förbättringar i din kost på det sätt som passar dig, utifrån vart du är idag och vad ditt mål är.

I den här kursen fokuserar vi på att förbättra det som ligger på tallriken, dvs maten vi äter. Det är en jättebra start för dig som känner att du vill äta mer grönsaker, få inspiration, tips och recept.
Vill du se över hela livsstilen och lära dig på ett djupare plan eller redan nu äter hyfsat bra och näringsrikt så rekommenderar jag att du istället väljer kursen HÄLSA INIFRÅN OCH UT.

Är du osäker på vilken kurs du ska starta med så bara maila mig, Karin på karin@lifevision.se

Kursens pris

Betalning 1
gång

595 SEK


Är detta kursen för dig?  

Kursen är för dig som vill förbättra din kost, äta mer växtbaserat och uppleva hur du via kostens hjälp kan öka ditt välmående, må bättre och komma i bättre kroppslig balans. Du värdesätter att kunna gå kursen helt i din egen takt, att börja förbättra en sak i taget. Du kan enkelt kolla från dina olika mobila enheter och kunna repetera när du behöver. Du får tillgång till mina allra bästa gröna recept samt tips och ideér som underlättar att få till en riktigt hälsosam livsstil, redan med start idag och för en hållbar hälsosam livsstil framöver. 

Passa på att ta del av alla recept och videos nu!
Alla recept är glutenfria, mjölkfria, vegetariska, äggfria och innehåller inte heller vitt socker.
Du är värd att äta riktigt hälsosamt, gott och nyttigt. 

Kursens innehåll, Ät bättre - Må bättre

Margareta

Klart och tydligt och väldigt inspirerande, dessutom inga pekpinnar. Jag har lärt mig mycket men framför allt skapat nya rutiner som jag gillar och redan märker att jag mår bra av. Tack!

"Tusen tack för en riktigt bra kurs Karin! Sådan härlig inspiration jag har fått. Ska bli så kul att fortsätta med allt jag lärt mig och se vilken effekt det får på lång sikt och så härligt att redan känna skillnad på så få veckor. Tack Karin!"
Pernilla
"Fått sådan inspiration att äta mera grönsaker hur gott det blir att blanda och mixa olika grönsaker på ett mera varierat sätt. Och hur bra jag mår av detta. Karin du har väglett och inspirerat på ett helt fantastiskt sätt"
Camilla
"Jag vill verkligen rekommendera denna kurs till de som vill ta eget ansvar och göra sin egen resa till optimalt hälsa genom bättre kost. Du har verkligen inspirerat, uppmuntrat, tipsat och skicka massor med energi och glädje! Uppskattar speciellt att fokus är inspiration och börja där du står och att ta steg som passar just dig och just nu."
Annika

Prissättning

  • Betalning 1 gång
  • 595 SEK

    Få tillgång till kursen under 6 månader, allt material som recept och pdf är nedladdningsbara.

    Gå med nu

Karin Haglund

Kost- & hälsocoach, författare, eventarrangör, bloggare

Jag älskar att dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv. Att hjälpa människor att förbättra sin livsstil, ett steg i taget. 

Har du fortfarande några frågor?