GULDMEDLEM - Alla kurser & Forum

Energi att nå dina mål - kunskap - coaching, pepp & inspiration!

Investera i dig själv - bli guldmedlem!

Jag hjälper dig att nå dina kost- & hälsomål - skapa mer fysisk och mental ENERGI & bygga upp en hållbar hälsosam livsstil! 
Lyckas bli konsekvent i din självkärlek ♥ UNNA dig att må riktigt bra! Inifrån och ut ♡

Som guldmedlem får du tillgång till mig som din digitala coach under ett helt år genom min medlemsportal. Du gör förändringarna i din egen takt och utifrån var du befinner dig. 

Dessutom ingår det en uppstartscoaching med mig online på cirka 60 min där vi går igenom medlemskapet, vilken kurs just DU rekommenderas att börja med. Dina utmaningar just nu samt skapar en grundläggande plan gällande kost- & hälsa för just DIG - så att DU når dina MÅL och får bästa starten på ditt hälsoår. 

I medlemsforumet svarar jag på dina frågor och finns där för att peppa, ge stöd och inspiration. Jag kommer att dela inspirerande inlägg och bonusrecept, bara för dig som är guldmedlem.

Jag kommer göra allt för att underlätta för dig att lyckas nå dina mål och din vetskap om att det finns någon som stöttar och peppar dig hjälper dig framåt på ett inspirerande sätt!

Du får även alla mina E-böcker samt tillgång till alla mina kurser. 


Kursen Gröna Köket - förändra ditt liv med växtbaserad kost &. matlagningdär vi fokuserar på att äta MER grönt och regnbågsmat. 
Helhetskursen Hälsa inifrån och ut som handlar om att optimera kosten än mer samt få till en riktigt hälsosam livsstil. Renande Kost för en riktig kickstart och som ger grymt bra resultat. 
Även kursen Mental Hälsa med min man, Anders Haglund.
Kursen för nybörjare, Grund till att bli sund. 
Balanserat Hälsotänk, hur du får en sundare relation till kost, träning och hälsa!

Du har tillgång till alla kurserna under ett helt år.
Alla recept och pdf-filer som ingår i kurserna går självklart att ladda ner och spara för framtiden. 

Karin Haglund

Din investering för att bli guldmedlem

 • Månadsbetalning - 1 år
 • 12 payments of

  399 SEK

  per month

  Alla kurser och E-böcker under 1 års tid + tillgång till min medlemsportal där du kan ställa frågor och få pepp och inspiration.

  Bli medlem
 • Betala 1 gång
 •  

  4800 SEK

   

  Alla kurser och E-böcker under 1 års tid + tillgång till min medlemsportal där du kan ställa frågor och få pepp och inspiration.

  Bli medlem

 "Jag har varit guldmedlem i ett och ett halvt år och alla kurser som finns på portalen är guld värda! Jag kan gå in och repetera hur mycket jag vill, kurserna är upplagda stegvis och mycket pedagogiskt med både video och nedladdningsbara recept och andra dokument. Det finns så mycket klokskap, kunskap och visdom för att kunna leva ett hälsosamt och helt liv. Det finns nycklar till hälsa där! Sedan har jag köpt coaching via zoom och denna har varit så bra och skräddarsydd för mig. Karin är inkännande och inlyssnande och hittar rätt guidning till just mitt liv. Ibland är det massor av recept jag behöver, ibland en lösning på snabb frukost i en stressig vardag och ibland att hon bara lyssnar och bekräftar mig. 
Verkligen guld värd coachning, unna dig det!." 

- Anna

Jag är supernöjd över att vara guldmedlem. Det ingår flera härliga kurser och massor av recept. Kurserna är både omfattande och inspirerande. Att även ha tillgång till ett forum där både Karin och andra guldmedlemmar kan ställa frågor och få svar ger ytterligare mervärde.
Ulrika


Helt underbart att ha tillgång till Karin som digital coach, och ställa frågor och funderingar som dyker upp under vägens gång.
Otaliga recept och inspirerande videos. Kul att även ingå i en grupp med andra som nyfikna på den gröna världen. 💚

Sandra


En otroligt givande kurs för att få lite hjälp på vägen till en bättre kosthållning. Bra upplägg med att kunna ställa frågor till Karin som är mkt kunnig och insatt i allt vi frågar om. Hade inte kunnat göra detta på egen hand med kokböcker och egen läsning. Kursen med allt dess innehåll uppfyllde mina förväntningar med råge. Tack Karin för pepp och råd och tips
Johanna

 "Att hitta Karins konto där hon delar gudomliga recept där vi kan njuta av varenda klunk och tugga är nog det bästa jag kunde börja med för att börja en ny kapitel i mitt liv. Jag skulle nog säga att Karin är otroligt kompetent inom det hon förespråkar om när det gäller hälsa och kost. Att köpa hennes Guld medlemskap är den bästa som jag har gjort för mig själv. Jag har lärt mig mycket och från att ha varit som en sliten disktrasa till att ha fått ny energi som nästan kändes främmande för mig efter att jag har gått in i väggen för många år sen. Utifrån alla konversationer jag har haft med Karin så kan jag intyga att hon är en jordnära person med brinnande intresse för det hon jobbar med och gör. Hon har enorm empati för varje person på den nivå personen befinner sig i denna processen man går igenom. Alltid lättillgänglig och ger det lilla extra. Hon är mån om sina medlemmar, lätt att prata med och trevligare hälsocoach får man leta efter." 

Razilja